Изявата на певеца пред над 2000 души беше част от лятното му мини турне. То е първо от 2009 г. насам след успеха на "Омиротворен”, предаде БГНЕС.

Концертът започна със съвместно изпълнение с Невена Цонева на суперхита от репертоара на „Каризма“ - „Рискувам да те имам“, след което на сцената излезе и варненският хип-хопър Dim4ou, за да изпеят заедно с Миро „Скочи над мен“.

Вижте снимки >>>

В програмата прозвучаха любими песни от близкото минало на „Каризма“ и хит синглите на Миро "Сувенир”, "Убиваме с любов”, "Върхът на планината”, "Губя контрол когато”, , "Август е Септември” и др.

Певецът анонсира и излизането на новия си албум "Месия" том ІІ "Възкресение", който ще бъде готов през декември. Някои от песните вече могат да се чуят в ютюб канала на Миро.

Сред парчетата, които прозвучаха на сцената, бяха "Подслон”, "Месия”, "Всичко било е насън”, "Им Ним Алу”, "Алелуя и Амен”, "Говори ми с любов”. Текстовете бяха както на български, така и на иврит.

Заедно с Миро в концерта се включи и певицата Цветелина Янева, а в специално сформирания за концертите бенд участваха Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари, Венелин Венков - ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Струнните инструменти пък бяха в ръцете на момичетата от "Хипнотик”.

Следващият концерт на Миро ще бъде на 13 септември в Античния театър в Пловдив.