За това си припомни касиерката в пункта Севгюл Кяшифова, цитирана от в. "24 часа". Печелившият фиш носи пореден номер 524, а серийният му номер е 0324459484, съобщи още касиерката.

До вчера нямаше запитване за печалбата на място или в районната дирекция в Русе. Парите не бяха потърсени в централата на тотото. Фишът е подаден в 11,05 часа на 9 февруари. По това време в пункта имало навалица от пенсионери, дошли да пробват късмета си. В тълпата имало и много хора, които рядко влизат да пуснат фиш. Имало и приходящи, дошли да напазаруват в града в сряда, 9-и, когато е пазарният ден.

Почти двойно са се увеличили продажбите на фишове в Кубрат след падането на 7-те милиона в града на 10 февруари, заяви шефката на спортния тотализатор в Русе Вася Ботева. Днес от 18,20 ч е поредното теглене на числата в БСТ. В неделя пък е поредният специален тираж в “6 от 49” и цената за една комбинация ще бъде 1,20 лв. Със събраните средства ще се построи спортна площадка в гимназия “Ромен Ролан” в Стара Загора.